Om

www.canonfoto.dk

Velkommen til canonfoto.dk

 

Denne side handler lidt om hvad jeg fordriver tiden med.

 

En meget stor del af min tid går med at fotograferer, og jeg tager billeder af næsten alt, det vil sige fugle, naturen, bygninger, skibe og min lille familie, samt alt hvad jeg finder interessant. Det kan da godt være der kommer billeder af noget som andre ikke finder interessant, men kan du ikke li hvad du ser er du velkomme til at forlade siden igen, der er ingen tvang af nogen art. :-) men ellers fortsætter du bare med at udforske siden som du har lyst til.

Har du kommentarer er du velkomme til at smide et par ord på 6d@canonfoto.dk

 

Her kommer lige en liste over hvad jeg bruger af udstyr.

 

Canon EOS 6D med batterigreb

Canon objektiver:

50mm f/1,8 EF

Canon 24-105mm f/4 L IS USM

20mm f/2,8 EF

70-200mm f/4 L USM EF

100-400mm f/4,5-5,6 L IS USM EF

Canon extender 2X lll

Andre objektiver:

Tamron SP AF XR Di 28-75mm f/2,8

Canon flash 600 EX-RT

Røde microfon samt LED lampe til video optagelser

Lidt om mig selv.

Jeg er en mand på 61 år, der er blevet sat ud af spillet lidt for tidligt, på grund af indtil flere arbejdsskader.

Jeg er uddannet vvs-montør, og har så læst videre til vvs-tekniker og vvs-installatør, ingen af disse uddannelser bruges dog mere, da jeg er kommet på førtidspension,.

 

Nu får jeg tiden til at gå med fotografering, når helbredet tillader det på grund af gigt, men ellers har jeg min campingvogn og min båd som familien og jeg bruger al den tid på vi kan, men nok om mig, det var billederne vi kom væk fra, og jeg vil her på siden forsøge at uploade lidt billeder af det jeg fotograferer, så håber i vil nyde en tur i galleriet. God fornøjelse.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Billede af en svaneunge der har fået skadet den ene vinge, hvilket kan ses meget tydeligt, svaneungen lader til at klare sig nogenlunde trods handicappet, alle dens 7 søskende og deres forældre har forladt søen, så denne må klare sig selv med det føde den kan finde på bunden, da den ikke kan lette.

Copyright ©2014 All Rights Reserved Bent Hansen